• 10. november 2018
  • 16:00
  • Byens Hus, Jelling

En aften med Queen

BYENS HUS, D. 10. november KL. 16.00 – 23.00

Billetter kan købes i Byens Café, Jelling og online på www.billetto.dk fra mandag d. 15. oktober.

 

I 2016 stod Queen på den store scene ved Jelling Musikfestival og gav et brag af en koncert. Og det er altid noget helt specielt, når Queens store hits spilles live! Den 10. november får vi igen stadion stemning i Jelling med kæmpehits som We Are the Champions, Bohemian Rhapsody og Radio Ga Ga. Sangtitler der giver flashback til fællessang på Wembley Stadion, dengang Freddie Mercury og Queen regerede rocken. Denne gang er det Queen Of Denmark der leverer alle de mange hits live og skaber stadionstemning i Byens Café i Jelling. 

I anledningen af den nye film om Queen, Bohemian Rhapsody, går Byens Bio, Byens Café, Jelling Bryggeri, Jelling musikforening og Jelling Musikfestival sammen om at skabe en aften i de engelske legenders tegn. Der vil være mulighed for både at opleve filmen i biografen, spise en lækker middag i caféen akkompagneret af bryggeriets øl og deltage i en fest og et brag af en koncert arrangeret af musikforeningen og festivalen.
 
Filmen: Bohemian Rhapsody
Aftenen starter med at filmen Bohemian Rhapsody vises i Byens Bio. Filmen skildrer bandets start i 70’erne og frem til deres ikoniske Live Aid-optræden i 1985. Herudover vil filmen også berører Freddy Mercurys private liv, herunder hans kærlighedsliv, som ofte var i mediernes søgelys i 80’erne. Den længe ventede film om det store engelske rockband, har ellers været undervejs siden 2010, men pga. en problemfyldt vej til premieren er den blevet forsinket en hel del. I starten var det Sascha Baron Cohen, den kendte engelske komiker bag kultfigurerne Ali G, Borat og Brüno, som skulle spille Freddy Mercury. Men han forlod projektet pga. kreative uenigheder med filmens instruktør Bryan Singer, som selv blev fyret fra filmen i 2017, hvorefter Dexter Fletcher overtog roret. Det er dog stadig Singer, der står akkrediteret som instruktør af filmen.
 
Middag i Byens Café
Efter filmen serverer Byens Café en lækker middag, bestående af Andebryst, m. kartofler, skysauce, hjemmelavet rødkål og appelsinsalat og mulighed for at tilkøbe en dessert af Risalamande m. kirsebærsauce. Spisningen foregår bagerst i koncertlokalet, så man kan blive siddende og overvære den efterfølgende koncert, eller deltage i festen foran scenen, hvor der vil være stå pladser ved caféborde.
 
Koncerten: Koncerten bliver leveret af det danske kopiband Queen of Denmark, som skriver således om deres koncert:
Op igennem 70’erne og 80’erne satte Queen utallige hitliste- og publikumsrekorder og er historisk set på niveau med Abba og Beatles. Alene bandets Greatest Hits-album er det bedst sælgende i Storbritannien nogensinde, og Freddie Mercurys død i 1991 efterlod fans verden over med et stort savn.
Queen of Denmark leverer den ikke ukomplicerede musik på den mest album- og naturtro måde med kor og guitarsoli, der er nøje afstemt. Bandets medlemmer har spillet i bands som Pretty Maids, Savage Affair, Hero og udgør også den populære 70'er rockgruppe, Glam Gang.

Praktik
Prisen for arrangementet varierer efter hvilke dele af programmet man gerne vil deltage i og der er selvfølgelig en god rabat, hvis man bare ikke kan få nok Queen og køber hele pakken. Desuden vil der være en gratis lille fadøl fra Jelling Bryggeri til alle der køber kombi-billetten med film og koncert. 
Denne aften er altså en helt unik chance for at opleve Queen og deres musik fra flere forskellige vinkler og arrangørerne har forventninger om at billetterne forsvinder hurtigt. 
Derfor gør vi opmærksom på, at der kun bliver sat 82 kombi-billetter til salg og at der ikke vil være nummererede sæder i biografen, samt at koncerten er en stå-op koncert, med undtagelse af de personer der har købt middag i Byens Café. Der er kun plads til 50 spisende gæster. 
 
Program for aftenen:
Film: 16.30 – 18.45
Middag: 19.00 – 21.00
Koncert 21.00 – 23.00
 
Priser for arrangementet:
Koncert: 125,- kr. 
Pakke med Film og Koncert (incl. 1 øl): 175 kr. 
Tilvalg af middag i byens Café: 139 kr. (incl. dessert 170 kr.)
 
Arrangører: Byens Bio, Byens Café, Jelling Bryggeri, Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival

Billetter kan købes i Byens Café, Jelling og online på www.billetto.dk fra mandag d. 15. oktober.