• 22. maj 2019
  • 19:30
  • Engelsholm Højskole

Fryd Frydendahl, fotograf og billedkunstner, deler i dag sit arbejdsliv mellem New York, hvor hun har sit eget atelier, og Danmark, hvor hun bl.a. er en slags arts director for MØ. Fryd der blev født på den danske vestkyst i 1984, er uddannet fra Fatamorgana, den danske skole for Art Photography i 2006. Hun modtog i 2009 et Advanced Certificate fra The International Center of Photography, General Studies og hendes første bog blev udgivet af Nyt Nordisk Forlag i 2007, og hun har produceret og udgivet bøger lige siden.

Desuden har Fryd modtaget legater fra Fogtdahls Rejsestipendie og The Henry Margolis Foundation samt Josephine Lyons Merit Scholarship. Hun har ligeledes deltaget som en del af CCNY stipendiumprogram i 2011. Frydendahl arbejder for tiden på en soloudstilling på V1 Gallery i forbindelse med udgivelsen af Nephews fra forlaget Konnotation. 

Køb billetten her eller i døren

 

Spar 50 kr. på billetten – bliv medlem af Klub Engelsholms Venner

Engelsholms Venner er klubben for dig der bare ELSKER Engelsholm, kunst og kultur. Hver onsdag aften er det højskoleaften på Engelsholm – og du er velkommen. Her inviterer vi indenfor til artist talks, koncerter og interessante foredrag, der kan udvide vores kunstneriske horisont og give os et nyt blik på det samfund, vi lever i.

Billetter til højskoleaftner koster 100 kr. pr. arrangement. Med dit medlemskab får du adgang til alle højskoleaftner til halv pris, 50 kr., undtaget til arrangementer med særpris, som fx Engelsholmkoncerten. Til arrangementer med særpris får du som medlem af Engelsholms Venner 50 kr. i rabat på billetten.

Dit medlemskab koster 100 kr. pr. år + gebyr (20 kr.). Prisen for medlemsskabet er tjent hjem efter kun to højskoleaftner.

Køb dit medlemskab her