• 13. november 2019
  • 19:30
  • Engelsholm Højskole

foto og reportager til bl.a. The New York Times Magazine, TIME, MARE og The New Yorker, og han har portrætteret nogle af verdens allerstørste personligheder.

 

Med store forbilleder som Sebastião Salgado og Gilles Peress har Ladefoged koblet sin interesse for almenmenneskelige livsvilkår med passionen for det kunstnerisk højstemte udtryk og har fra dette ståsted engageret tolket konfrontationen mellem serbere og albanere i bogværket Albanians (2000). Sammen med en række af internationale priser resulterede bogen i, at Ladefoged samme år som den første dansker nomineredes til medlemskab i billedbureauet Magnum.

19. december 2014 udgav han bogen ”Efter Min Tid”, der er et fotografisk tilbageblik på Ladefogeds barndomshjem (i flertal). Bogen er blevet skamrost i både hjemlige og internationale medier. Joachims levende beretninger om livet som fotograf er både medrivende og indsigtsfulde. I dag er Ladefoged ansat som cheffotograf på JP og er medlem af det eksklusive internationale fotojournalistfællesskab VIIphoto, og han har mere end 60.000 følgere på Instagram @joachimladefoged.

 

Læs mere på: https://www.engelsholm.dk/kalender/artist-talk-joachim-ladefoged/