• 14. september 2019
  • 15:00
  • Byens Café, Jelling

Spændende rejse i Dansk revysangs historie med Revysangens genklang

I mere end 100 år er der blevet lavet revy i Danmark og kisten med danske revysange er proppet med spændende og flotte viser. Sjove som alvorlige viser, alt efter hvilken tidsperiode det er fra.

Det er denne spændende historie som Revysangens genklang at valgt at fortælle.

En tidsrejse med nedslag i den danske revysangs historie fra forskellige perioder og med nogle af de sange som har betydet mest for den danske revysangs udvikling. Der bliver fremført viser af bl.a. Liva Weel, Dirch Passer, Elga Olga, Daimi, Marguerite Viby og Osvald Helmuth og alt sammen kædet sammen af små anekdoter om sangene og det hele sat ind i en tidsmæssig billede fra den periode de er fra.

Forestillingen er sat sammen som en cabaret hvor sangene og historien er i højsædet. Hvor der bliver lejlighed til for alvor at høre teksterne og sætte dem i perspektiv til den tid de blev lavet i. Man kan derfor forvente at få en helt ny og anderledes oplevelse af sange som man ellers troede man kendte. Og samtidig rig lejlighed til at nynne med på sange der i dag nærmest er folkeeje.

Revysangens genklang består af Birgitte Antonius på sang, Brian Andersen på sang og John Skou på klaver og som fortæller.

Forestillingen varer ca. 80 minutter plus pause.

Entre: 85,- inkl. kaffe og kage.