• 22. november 2020
  • 13:00
  • Værkstedet, Byens Hus, Møllegade 10, Jelling

Åbning af udstilling

Ak ja, som alle ved, er der grundet Coronasmittetrykket indført skærpet forsamlingsforbud og vi kan derfor ikke afholde fernisering på sædvanlig vis.

Vi inviterer i stedet til Solo Vernissage… Vi vil i hele udstillingsperioden invitere på et glas vin og lidt snacks, serveret ved et hyggeligt cafe´bord. Så tag en ven med og kom og nyd en stund i kunstens rum med de forunderlige værker.

Når man går rundt i udstillingen - og i Byens Hus i øvrigt, skal man bære mundbind eller visir, - dog ikke når man sidder. Der må max. være 10 i rummet ad gangen.

Udstillingen åbner lørdag den 7. november og kan ses til og med søndag den 22. november. Torsdag og fredag kl. 15 – 17. Lørdag og søndag kl. 13 – 17.

 

Om udstillingen

Det er med stor fornøjelse, at vi kan præsentere en kendt og værdsat kunstner fra Ikast-egnen, Jens Chr. Jensen.

Jens Chr. Jensen er tingfinder, en samler og en systematiker i en lykkelig treenighed. Kasserede ting og sager, ting fra naturen og store mængder af små ting forvandles på forunderlig vis til kunstværker. Værkerne er ordnede, geometriske, rolige og statiske, ofte ordnet i cirkler eller kvadrater og komponeret i æstetiske farveklange.

Tættere på, med næsen helt oppe i værkerne, forundres man over, hvad det egentlig er for genstande han har fundet på at bruge. Her opdager man nummerplader, tagsten, elkabler, gummipakninger, slebne glasstykker, drivtømmer, rundsaveklinger, dæk, frimærker, rationeringsmærker - for blot at nævne nogle af de materialer, der har inspireret ham til kreative undersøgelser af allehånde æstetiske muligheder.

Værkerne er smukke, overraskende og vækker nysgerrighed, fantasi og legelyst.