• 17. juni 2021
  • 15:00
  • Byens Hus, Værkstedet, Møllegade 10, Jelling

Sommerudstilling med Mette Mailund Strong i Byens Kunst

 

Alt var klart til at påskeudstillingen 2019 med billedkunstneren Mette Mailund Strong skulle åbne i Byens Kunst, da den i stedet måtte Corona-lukke. Nu 14 måneder senere prøver vi igen og nu for første gang i foreningens historie med en sommerudstilling, der åbner grundlovsdag den 5. juni. Vi glæder os til igen at vise kunst i Byens Hus og være en del af det genstartede kulturliv i Jelling.

En kunstanmelder skrev om Mette Mailund Strong: Det er glade, farvetindrende værker med fantasi og fabuleringsevne. De virker, som om de næsten har genereret sig selv, ikke bare i det enkelte billede, men i hele serier. I de større malerier udgør tusinder af små bitte elementer værkets hele. Farvefelter, mønstre, abstrakte figurer, overmalinger, net, prikker og løbere føjer sig sammen til en pulserende komposition.

Udstillingen vises i værkstedet: Byens Kunst, på 1. sal i Byens Hus, Jelling. Den åbner lørdag den 5. juni kl. 15 og kan derefter ses til og med søndag den 20. juni. Torsdag/fredag kl. 15 -17 og lørdag/søndag kl. 13 – 17. Fri entré. Alle er velkomne til åbningen af udstillingen.