• 3. september 2022
  • 00:00
  • Gorms Torv, Jelling

Centralt i Jelling, Byens Torv, afholdes genbrugssalg som led i Verdensarvsuge i Øjenhøjde. Der er mulighed for at gøre en god handel. Der er også mange aktiviteter for børn.

 

Maria Andersen og Anita Holm organisere igen i år et hyggeligt Genbrugsmarked. I år er det placeret centralt i Jelling by således at aktiviteten i højere grad bliver en integreret del af Verdensarv i Øjenhøjde. Dvs. der er masser af andre aktiviteter, som man kan opleve samtidig med genbrugsmakedet. F.eks. en Vikinge Landsby,med mange forskellige håndværk du kan prøve - eller måske skal du til Cowboy Weekend ved Jelling Familie Camping, Høstmarked, Gadekøkken, børneaktiviteter, gøgl og musik eller noget af det andet der sker i denne første weekend i september.

Har du noget du vil sælge kan du købe en stadeplads hos Maria Andersen og/eller Anita Holm på tlf. 20978825. En stadeplads inklusiv morgenkaffe og brød,  koster 75 kr. 

 

Læs mere om arrangementet her: https://verdensarv.org/program-2022/markeder-i-jelling/jelling-marked-genbrugsmarked-2022