• 3. september 2022
  • 12:30
  • Stationsvej, Jelling

GØR DET NEMT AT SPISE KLIMA GRØNT

Vi sætter fokus på det der virkelig batter i den grønne dagsorden nemlig vores kost. I samarbejde med Madværket og Spis Dansk giver vi eksempler på hvad klimavenligt mad kan være.

 

- “VERDENSARV I ØJENHØJDE”, "SPIS DANSK" OG “MADVÆRKET” TILSÆTTER NYE BOLLER TIL SUPPEN!

Formålet med projektet er at give vores madvaner et puf i den rigtige retning. Sammen med “Madværket” ønsker Verdensarv i Øjenhøjde at gøre sit til, at det bliver mere overskueligt at ændre madvaner! Hvis vi skal opnå en lavere belastning af klimaet kræver det viden og vilje til handling og at vi alle gør en indsats.

Tre forskellige workshops hvor tre producenter arbejder med hvert sit nye bud på mad produceret efter de 7 grønne klima bud. Del af Trekantområdets Festuge. Støttet af Borgernes omstillingspulje.

 

Læs mere her: https://verdensarv.org/program-2022/mad-drikke/nemt-at-spise-klima-gront