• 28. september 2023
  • 19:00
  • Østbjerglund, jelling

MEDITATION I SKOVEN PÅ ØSTBJERGLUND

Østbjerglund i Hørup er mit gamle barndomshjem.

Et unikt sted midt i istidslandskab og uberørt natur gennem mere end 50 år. En berigende oplevelse for naturelskere og os, der elsker stilhed. 

I de sidste par år har jeg haft den glæde at tilbyde meditationer i mit gamle barndomshjem – Østbjerglund, hvor jeg kender træerne, og de kender mig. Det er en helt særligt oplevelse at gå gennem landskabet ad gamle markveje og mosbegroede hulveje, for lige netop at finde det helt rigtige sted at slå sig ned for meditation. Især de ældgamle krogede egetræer i landskabet langs hulevejene har min kærlighed. Forestil dig at brede dit tæppe ud, og lægge dig under egetræets krone, tæt op af stammen, lukke øjnene og lade meditationens guidning bringe dig indre ro og fredfyldt oplevelse.

Du inviteres til en meditativ magisk oplevelse under egetræet på Østbjerglund.

Torsdag, den 28. september kl. 18.00

 

Denne meditationsform giver indre stilhed og stop af tankemylder, og når naturen bidrager med sin uberørte og oprindelige energi på stedet, bliver resultatet magisk.
Vi er i skoven 1 times tid, så et par tæpper/varmt tøj og lignende er en god ide. Vi slutter af med the/kaffe og frugt i atelieret/den gamle stald.

Pris kr. 250. Læs mere på www.helseværkstedet.dk 

Tilmelding til 26240647 eller på mail helsevaerkstedet@jellingnet.dk gerne dagen før.

Psykoterapeut Grethe Lindholm
Linkager 16, 7300 Jelling
Tlf. 26240647  
www.helseværkstedet.dk