• 3. september 2018
  • 19:00
  • Helseværkstedet, Linkager 16, Jelling

Vil du være med i en anderledes strikkegruppe, hvor vi strikker/hækler næsten ”fri fantasi” – små og store arbejder, og kun med inspiration fra en opskrift?

Vi bruger det garn/materiale, du selv har med - tykt garn/tyndt garn/ effektgarn/opklippede cowboybukser/perler på snor/ gamle broderier eller noget helt andet, og får sjove og spændende effekter og mønstre i vores arbejder. Der kan også købes sjove garner mm. hos mig.

Vi bruger de farver, vi elsker og lader intuitionen og fantasien styre vores strik. Vi fordyber os i hver vores unikke strikkearbejde, og samtidig inspirerer vi hinanden til at lade kreativiteten udfolde sig. Vi glædes sammen og overraskes over det smukke resultat.

Håndarbejde aktiverer begge hjernehalvdele – derfor opstår der ofte indsigter, nye ideer og dybe tanker undervejs.  

Undersøgelser viser, at håndarbejde virker afstressende på lige fod med yoga, meditation og mindfulness.

Alle kan deltage – kom og prøv, det er rigtig sjovt. Da jeg selv var med på sådan en workshop første gang, blev jeg så optaget af processen, at jeg fordybede mig i de kreative masker og spændende farver, så verden omkring mig næsten forsvandt.J  En uforglemmelig oplevelse!

Vi mødes hos HELSEVÆRKSTEDET, Linkager 16, 7300 Jelling mandag, den 3. september kl. 19.00 – 21.30. Der serveres kaffe/the og frugt undervejs.

Tilmelding nødvendig senest dagen før. Pris kr. 100 pr. aften.