Jelling Varmeværk

Jelling Varmeværk blev stiftet i 1960, pr. 1. maj 2017 var der 999 forbrugere tilknyttet. I den seneste tid er der kommet mange nye forbrugere til så vi pr. 1 februar 2020 er oppe på 1.030 forbrugere.
Jelling Varmeværk er dermed stadigvæk 1. valg af opvarmningsform når der bygges nyt i Jelling. Det er bestyrelsens klare målsætning fortsat at være attraktive og at være det miljørigtige valg også i fremtiden.

Værket består af lidt over 20.000 m2 solpaneler, et naturgasdrevet varmeværk i Grønnegade, samt et kraftvarmeværk og flisfyr placeret på Nordkrogen 20B, hvorfra værkets ansatte har sit daglige virke.

51 % er "grøn" energiproduktion!

Bestyrelsen for Jelling Varmeværk arbejder seriøst med visions- og målsætningsstrategi: ”Jelling Varmeværk sikrer attraktiv bæredygtig varme!! Dette sker gennem strategiske mål med miljøvenlig drift, forretnings- og udviklingsorienteret ledelse i åbenhed. Jelling Varmeværk skal ikke fremstå som en Ø i moderne energifremstilling, men derimod indgå i og præge mulige relationer og netværk indenfor branchen."