Geiser Skønhedsklinik og Velvære

 

Kære Jellinger.

Efter 23 år som lægesekretær og laborant på blandt andet Vejle Sygehus og praktiserende læger tager jeg et skift til noget nyt.

I Skønhedsklinik Geiser kan du få
Permanent make up (tatoveret) og microblading (tegning af fine, naturlige hårstreg) af bryn til dem der ikke har meget brynhår pga sygdom eller bare har tabt det med tiden. Jeg tatoverer eyeliner, vippefortætning, læbekant, fuldfarve læber eller 3 D læber.

☆Tilbudspris 1250 kr per besøg☆

Hvert torsdag og lørdag.

Jeg er uddannet hos permanent make up artist Aleksandra Kjaersfeld i Vejle.

Jeg er yderligere i gang med en kosmetolog og lægeeksamineret fodterapeut uddannelse i Vejle for at udvide mine tilbud til jer. Så hold øje med siden. ♡♡♡

Du kan få vokset dine ben, bikinilinjen, armhuler, arme, næsebor, overlæbe og hage.
Farvet øjenbrynshår og vipper og
Rettelse af øjenbryn til små penge. ♡♡♡
Vippeextensions (man limer enkelte falske vipper på kundens eget vippehår) det holder 4 uger og skal så genopfriskes. Er vandfest og holder i alle livssituationer. Er gode at have på ferie. ♡
Du kan få ansigtsbehandling med produkter af Dr. Baumann, hvor jeg afrenser din hud og masserer nye fugtgivende og nærende vitaminer ind til et frisker udseende.
En rygmassage på 40 minutter med duftende olie til at løsne spændinger (husk det til velvære ved sygelige rygproblemer anbefales lægeeksamineret massør)


Send sms for mere info på 26290362.

Jeg har indrettet mig hjemme hos mig selv på Toftevej 2.