Der er flere forskellige muligheder for at få støtte til din nye livsstil og vægttab. Du kan deltage på et hold, eller du kan vælge individuelle forløb.

Der er også mulighed for at få arrangeret et foredrag, min. 10 deltagere. Kontakt mig for pris.

FREMMØDE PÅ HOLD

Jelling:

 

Nye medlemmer er velkomne i hele vejetiden, og der vil være møde fra 10.15-11.00  for de nye med fokus på en god opstart. 

 

Priser for hold :

Opstartspakke 1 måned – kr. 995,-
Sense-kostprogram med ugeplan og opskrifter, indmeldelse, medlemskort, etui, 1 måneds vejninger, 1 måneds undervisning, rådgivning.  

Opstartspakke 3 måneder – kr. 1495,-
Sense-kostprogram med ugeplan og opskrifter, indmeldelse, medlemskort, etui, 3 måneders vejninger, 3 måneders undervisning, rådgivning.   

 Opstartspakke 6 måneder – kr. 2295,-
Sense-kostprogram med ugeplan og opskrifter, indmeldelse, medlemskort, etui, 6 måneders vejninger, 6 måneders undervisning, rådgivning.                                                                                                                                      

Forlængelse 1 måned:                                                                         kr.   475,-

Forlængelse 3 måneder:                                                                      kr.  995,-

Forlængelse 6 måneder                                                                       kr  1675,-

Èn vejledning og vejning:                                                                    kr   125,-

Klippekort 10 vejninger ( gyldigt i 6 mdr.)                                         kr. 995,-

 

INDIVIDUELLE FORLØB

Er du mere til et forløb hvor det handler mere målrettet om dig og dine udfordringer, har du mere lyst til at starte op med personlig individuel vejledning, så er der også mulighed for det. Her vil samtalen foregå hjemme hos dig eller hos mig i Jelling.

Den første samtale ( 1 – 1 1/2 time)

Her vil vi starte med et smil og en vejning for at afklare vægt, bodyage, fedtprocent mm., samt finde målebåndet frem 😉 Dernæst tager vi en snak om hvilke mål og ønsker du har, og jeg hjælper dig med at lave en handlingsplan som tager udgangspunkt i dig og dine vaner. Derudover får du Sense-konsulentkostprogrammet med ugeplan og opskrifter.

Den første samtale koster 849,- ( incl. kørsel op til 25 km)

Herefter kan du fortsætte på et hold ellers har du også mulighed for at få flere opfølgende samtaler i et interval som passer dig.

Opfølgende samtaler ( 45 min )

Her følger vi op på din plan, du bliver vejet, og vi får en snak om hvilke udfordringer du har, og hvilke succeser du har oplevet siden sidst. Samtalerne vil tage udgangspunkt i der hvor du er, og hvad du har brug for vi snakker om. Det kan være helt praktisk som sund kost / ideer til hverdagen, men det kan også handle om de følelsesmæssige forandringer du kan opleve i forløbet eller om noget helt andet…. Inden samtalen er slut har vi også drøftet hvad dit næste skridt er !

Opfølgende samtaler koster pr. gang 425,- 

PAKKE :

1 indledende samtale + 5 opfølgende samtaler + fri adgang på hold i 2 måneder pris 1995,- ( Du sparer 1100,-)

Hvis i er flere der gerne vil være sammen om et forløb, så kan jeg sagtens skrue en plan sammen til jer.

 I er op til 10 personer, der gerne vil deltage i et forløb på 10 uger og gerne vil skiftes til at ligge hus til, så kommer jeg gerne ud med vægten, ny inspiration og motivation. Vi mødes hveranden uge, og ugen imellem skriver vi sammen i en lukket tråd på facebook…

LAD MIG ENDELIG HØRE FRA JER !  🙂