• 12. marts 2024
  • 09:30
  • Byens Bio, Møllegade 10, Jelling
Nu kan de 3-4 årige igen få sig en rigtig biografoplevelse, når Jelling Bibliotek med hjælp fra frivillige i Byens Bio inviterer til en formiddag med gevaldig gode film målrettet de yngste.

De mindste på 3-4 år kan blandt andet tage med Rita og Krokodille ud at fiske, lave mad med Prik og Plet og følge to fuglebørns eventyrlige dag - en dag fuld af overraskelser.

Filmene er udvalgt, så de passer til aldersgrupperne både med hensyn til indhold og varighed, og både pædagoger, forældre og bedsteforældre er selvfølgelig velkomne til at tage med en tur i biffen.

Gratis entré.
Billetter skal bookes her på hjemmesiden. Det er først til mølle.
Både børn og voksne skal have billet.

OBS! Kontakt Marie Gorm på magor@vejlebib.dk eller 40 17 56 52, hvis din institution ønsker at bestille mere end 25 billetter.

 

Filmprogram:

Dyrevennerne: En fugledag (12 min.)
I "En Fugledag" følger vi to fuglebørns eventyrlige dag, fra solopgang til solnedgang. Vi møder den viljestærke fuglestoresøster og den godmodige og frygtsomme lillebror. Dagen byder på ukendte overraskelser, fremmede insekter og nye venner.

Rita og Krokodille: Fisketuren (5 min.)
Rita og Krokodille skal ud og fiske. Rita belærer Krokodille om hvordan man fisker. Men ved søen er det Krokodille, der fanger alle fisk, selv om han har det gamle fiskenet. Rita bytter med ham, men det hjælper ikke. Men Rita SKAL fange en fisk. Ikke engang regnen kan få hende til at give op. Til sidst fanger hun en stor fisk. Så bliver det fisk til middag! Ritas store fisk, og alle Krokodilles fisk.

Hvem bløder? (4 min.)
Dyrene saver og banker og bygger. Men de kommer til skade på skift. Der skal plaster til, når man bløder, og man skal trøstes. Lille kanin vil også trøstes og pustes på, selvom hun ikke er kommet til skade. Hvad mon de bygger?

Prik og Plet med tryk på(7 min.)
Prik og Plet skal lave mad. Der skal skrælles masser af kartofler. Men intet ligner sig selv. Prik er ikke prikket. Plet er ikke plettet. Mens de laver kartoffeltryk på en avis, finder de en måde at ordne det hele igen.

Storvask – Pjaltetøj (4 min.)
Instruktøren Kassandra Wellendorf har med animationsfilmene 'Storvask' skabt en række små fortællinger, der tager udgangspunkt i fantasien om, at vasketøj har sit eget liv bag vaskemaskinens rude. Wellendorf skaber et surrealistisk univers, hvor vaskemaskinens rum forvandler sig til et ishav, en garnjungle, en pjaltetøjsverden, en legeplads eller et farligt undervandsunivers.

Mægtige Maskiner – Giraflift (6 min.)
Girafliften kan i sin kurv løfte en mand højt op i luften, så han kan arbejde på meget høje huse.

I samarbejde med Byens Bio, Jelling.

 

Læs mere om arrangementet og køb billetter her: Børnebiffen (3-4 år) | Vejle Bibliotekerne