Om Jellingguiden.dk

Hjemmesiden Jellingguiden.dk er udsprunget fra en arbejdsgruppe under Jelling Lokalråd, der har arbejdet med at få en fælles kommunikationsplatform i Jelling.

Denne arbejdsgruppe kaldes "Kommunikation i Jelling" og består af tre lokale personer; Bjarne Andersen, Emily Bergstrøm og Stine Bo Nørgaard.

Det er os, altså de tre personer nævnt ovenfor, der står for udviklingen, vedligeholdelsen og den daglige drift af denne hjemmeside.

Jellingguiden.dk er oprettet som et ApS og ejes af Jelling Lokalråd.

 

Med denne hjemmeside ønsker vi at understøtte, hvad Jelling kan byde på indenfor handels- og erhvervsliv, kultur- og foreningsliv samt turisme.

Hjemmesiden er ikke blot rettet mod lokalbefolkningen, men også mod de mange turister, som besøger Jelling.

Det betyder, at hjemmesiden på den ene side gerne skal indeholde oplysninger om alle aktiviteter og arrangementer, som byen byder på, men samtidig skal den også give turister og andre, der søger oplysninger om Jelling før de besøger byen, vigtige informationer om seværdigheder, overnatningsmuligheder, spisesteder, indkøbsmuligheder, events m.m.

Hjemmesiden indeholder også oplysninger om alle foreninger, forretninger, virksomheder og institutioner, som er i byen, således at man på siden kan søge alle væsentlige informationer om lokalområdet.

Alle foreninger, forretninger, virksomheder og institutioner kan få en side (evt. med undersider) stillet til rådighed, hvor man kan profilere sig i det omfang, man har behov og ønske om. Man vil også på siden kunne linke til egen hjemmeside.

 

Kontakt os

Hvis du allerede er repræsenteret på www.jellingguiden.dk og evt. mangler hjælp til din side, så send en mail til support@jellingguiden.dk

Hvis du har aktiviteter der skal på forsiden kan du maile til: kalender@jellingguiden.dk (send billede, overskrift, dato, tid og sted samt en beskrivelse - så sørger vi for at lægge det i kalenderen)

Al anden kontakt: kontakt@jellingguiden.dk

 

Mangler der noget?

Det er helt afgørende for siden, at den bliver holdt opdateret og ajour, og vi opfordrer derfor alle besøgende om at give os besked hvis der er fejl eller mangler på siderne, eller hvis der mangler oplysninger eller links til events, foreninger, forretninger, virksomheder eller institutioner i Jelling-området, som endnu ikke er kommet med.

Med venlig hilsen
Bjarne, Emily og Stine - webmasterne på Jellingguiden.dk