EN BY VISER SIG FREM OG INVITERER DIG TIL FÆLLES VERDENSARV

I uge 35 (31-08 til 04.09 skaber Jelling sammen med en masse gæster et spor af aktiviteter gennem byen; oplevelser for hinanden - høstmarked, genbrugsmarked god mad samt streetart og højskole-sang. Børn og barnlige sjæle kan lege med bue og pil og ride på vikingerne-heste, du kan prøve forskellige slags sport og er du gammel nok, kan du forsøge dig som weekend-kriger og få dig en tatovering i Nordisk stil.

I den sidste sensommer weekend finder vi også plads til vores medskaberes samling af gamle lp-plader, klassiske biler og store motorcykler. 

Vi inviterer skoler fra nær og fjern til en  "alvorlig leg" med vores verdensarv og glæder os til at de gæster der kommer langvejs viser os deres kultur og verdensarv.

Søger du viden og inspiration i naturen og til dit fysiske- og psykiske velvære; har andre medskaberne arrangerer vandreture i skoven, massage og terapi-session. Dygtige behandlere stiller op til foredrag om psykisk sundhed og yoga instruktører tilbyder en prøvetime for begyndere. Følg med på www.verdensarv.org / FB / www.Jellingguiden.dk